Hvad koster det at booke en sanger?

I Sangerkollektivet booker vi kun professionelle sangere, som alle dagligt arbejder med musik på den ene eller anden måde. Vi har ingen fritidsmusikere på vores liste, alle musikere i Popkollektivet er professionelle. 

Vores store kartotek af musikere repræsenterer hver især en stil og et udtryk – vi er meget stolte af at bevare en stor diversitet og professionalisme. Derfor er vi heller ikke de billigste i branchen – og det har vi faktisk heller ikke lyst til at være. Vores sangere har nemlig alle +10 års erfaring fra store og små scener og har prøvet lidt af hvert.

For at skabe tryghed i hele bookingprocessen laver vi kontrakter på alle aftaler og alt betaling foregår selvfølgelig pr. faktura. På den måde er vi med til at sikre forudsigelighed og er på forkant med de fleste formaliteter, så der ikke foregår noget koordinering i sidste øjeblik på selve dagen.

Tag et kig i vores artistkatalog her og lav en uforpligtende forespørgsel, så vender vi tilbage senest næste hverdag med et uforpligtende tilbud til dig.