Sangerkollektivet er en platform med Danmarks bedste sangere! Vi har gjort det nemt at vælge præcis den sanger, du ønsker dig til din næste begivenhed. Tag et dyk ned i vores store kartotek og lyt dig frem til den artist og stemme, som passer bedst til dit event.

Vi har castet professionelle rytmiske og klassiske sangere og vi er stolte af at levere musik i topklasse i hele landet til vielser, bisættelser, indslag på mærkedage, koncerter eller lignende. Hver artist har et repertoire, som de er vant til at optræde med – men løser også gerne mere specielle ønsker.

Vores mission er at være bindeled mellem musikere og kunder som har brug for en gennemskuelig, tjekket og kvalitetssikker løsning.

Vores dedikerede administration hjælper dig også gerne med at skræddersy den helt rigtige musikalske løsning.

Sangerkollektivet er en del af www.mangomusic.eu som også administrerer www.jazzkollektivet.dk, www.strygerkollektivet.dk og www.popkollektivet.dk

Er du i tvivl om hvad der passer bedst til dit event? Så hjælper vi gerne med at matche den helt rigtige sanger til dit arrangement. Kontakt os for et uforpligtende og gratis tilbud.