Book sanger til reception eller middag

Ønsker du en sanger, der kan synge og spille guitar eller klaver som baggrundsmusik til din reception eller middag? Mange af vores sangere er også erfarne solomusikere og spiller gerne nogle timer til receptionen eksempelvis i forlængelse af vielse i kirken. Dette kan også være under bryllupsmiddagen, til en jubilæumsreception eller til et udendørs sommer-arrangement. Kontakt os her for at høre hvilke muligheder vi kan anbefale til netop dit arrangement.

Hvordan booker man den rigtige sanger til reception eller middag?

Tænk over om du ønsker en sanger der spiller guitar eller klaver og vælg en sanger ud fra dette. Vores sangere har erfaring med at sammensætte et passende repertoire alt efter arrangement og er gode til at tilpasse sig efter gæsterne og stemningen på dagen.

Hvad koster en sanger til reception eller middag?

Prisen varierer alt efter tidspunkt, varighed og sted. Kontakt os her for at få et uforpligtende tilbud. Er du i tvivl om hvad der passer bedst til jeres kommende event? Så hjælper vi gerne med at matche den helt rigtige sanger til at spille baggrundsmusik for jer. Kontakt os for et uforpligtende og gratis tilbud eller se vores artistkatalog for inspiration.