Book sanger til konfirmation

Har du en speciel sang i tankerne du gerne vil have sunget til konfirmationen af din søn, datter, nevø, guddatter etc. men har du ikke lyst til at skrive en fællessang eller synge selv? Måske ønsker du at viderebringe en vigtig pointe eller livslektie, som kan være svær at formulere i en traditionel tale? I Sangerkollektivet hjælper vi gerne med at skabe den helt rigtige musikalske oplevelse ved at få en af vores dygtige sangere ud og synge på dine vegne.

Hvordan vælger jeg den rigtige sang til konfirmation?

Herunder har vi samlet en liste af populære sange til konfirmation. Vi anbefaler at vælge en sang som passer ind i begivenheden og samtidig har noget på hjerte, som kan røre folk i alle aldre.

Top 10 sange til konfirmation

  1. Kære Linedanser - Per Krøis Kjærsgaard
  2. De Smukke Unge Mennesker - Kim Larsen
  3. Hjem - Sanne Salomonsen
  4. Vårvise - Sebastian
  5. Barndommens gade - Tove Ditlevsen/Anne Linnet
  6. Forårsdag - Anne Linnet
  7. Verden er i farver - Lis Sørensen
  8. Livstræet - Hans Holm
  9. Kys det nu, det satans liv - TV-2
  10. Frit land - Ulige Numre

Hvordan vælger jeg den rigtige sanger til konfirmation?

I Sangerkollektivet har vi en masse dygtige sangere fra hele landet, som hver især repræsenterer forskellige udtryk og stilarter. Tag et kig i vores artistkatalog her, for at finde den helt rigtige sanger til at spille til den kommende konfirmation. Vores bookere sidder klar til at vejlede omkring sange og valg af sanger hvis du har brug for hjælp. Kontakt os her!

Hvad koster en sanger til konfirmation?

Prisen varierer alt efter tidspunkt, varighed og sted. Kontakt os her for at få et uforpligtende tilbud. Er du i tvivl om hvad der passer bedst til den kommende konfirmation? Så hjælper vi gerne med at matche den helt rigtige sanger til jeres event. Kontakt os for et uforpligtende og gratis tilbud eller se vores artistkatalog for inspiration.