Book sanger til fødselsdag

Mangler du gaven til fødselaren der har alt? En musikalsk overraskelse kunne være løsningen. Når vores sangere bliver booket som overraskelse er det altid til stor glæde for modtageren og der findes få gaver mere rørende end at få sunget sin yndlingssang af en dygtig sanger eller sangerinde, som en gave fra én man holder af. Typisk placerer man den enkelte optræden mellem f.eks. to retter, så bordene er ryddet og der er plads og ro til et smukt intermezzo. At give en sang udført af en professionel sanger i gave er noget af det fineste og mest nærværende man kan give. Samtidig er det en gave som alle gæster til festen får noget ud af – og det skaber et specielt bånd mellem mennesker at have haft en fælles oplevelse lidt udover det sædvanlige. Lyt til vores forskellige sangere i vores artistkatalog her og undersøg om der ikke skulle være noget for dig iblandt.

Top 10 sange til fødselsdag

  1. Isn’t she lovely - Stevie Wonder
  2. You are the sunshine of my life - Stevie Wonder
  3. You’ve got a friend - Carole King
  4. Happy Birthday - Stevie Wonder
  5. When I’m 64 - The Beatles
  6. Celebration - Kool & The Gang
  7. Forever Young - Rod Stewart
  8. When We Were Young - Adele
  9. Happy - Pharell Williams
  10. Your Song - Elton John

Hvordan vælger jeg den rigtige sanger til fødselsdag?

Vi har et bredt udvalg af sangere hvor fællesnævneren er professionalisme og erfaring. Alle vores sangere tager imod sang-ønsker og de har alle erfaring med at synge til alt fra vielser til bisættelser. Så det korte svar er, at du kan faktisk ikke vælge forkert. Gå efter en stemme som rører dig og tænk over om du ønsker sangeren skal synge acapella, med klaver – eller guitar-akkompagnement. Vores sangere har lidt forskellige kompetencer i forhold til akkompagnement, så vælg en sanger som synger i det setup, du forestiller dig. Vi står også gerne til rådighed med anbefaling til en bestemt sanger baseret på dine ønsker til sange og hvor henne i landet fødselsdagen skal foregå.  Kontakt os her!

Hvad koster en sanger til fødselsdag?

Prisen varierer alt efter tidspunkt, varighed og sted. Kontakt os her for at få et uforpligtende tilbud. Er du i tvivl om hvad der passer bedst til den kommende fødselsdag? Så hjælper vi gerne med at matche den helt rigtige sanger til jeres event. Kontakt os for et uforpligtende og gratis tilbud eller se vores artistkatalog for inspiration.