Book sanger til bryllup

Vores sangere bliver oftest booket som overraskelse i forbindelse med vielse i kirken, udendørs eller til borgerlig vielse. Måske har du og din udkårne en sang som betyder noget helt specielt for jer? Eller er der en kærlighedssang som bare rummer alle de følelser du har og som du gerne vil formidle til din udkårne gennem en sanger? Eller har I begge et ønske om en sanger i forbindelse med vielsen, men er I i tvivl om sangvalget? 

3 trin til den rigtige booking

Hvordan vælger man den bedste musikalske løsning til sit bryllup? På sådan en stor dag betyder det meget, at det musikalske valg sidder lige i skabet og skaber en rørende oplevelse for gæsterne og samtidig har en stor betydning for brudeparret. Herunder har vi samlet en lille guide til hvordan man vælger den bedste musik til dit kommende bryllup:

1 Sangeren

Hvordan vælger du, den helt rigtige sanger til dit event? Den gode nyhed er, at du kan faktisk ikke vælge forkert mellem Sangerkollektivets sangere. Vi har et bredt ensemble hvor fællesnævneren er professionalisme og erfaring. Alle vores sangere har sunget til alt fra vielser til bisættelser og de tager alle gerne imod sangønsker. Prøv at gå efter en sanger hvis stemme som rører dig eller som har et repetoire og en stil, som du godt kan lide. Tænk også over, om du ønsker sangeren skal synge a capella, med klaver- eller guitarakkompagnement. Vores sangere har forskellige kompetencer i forhold til akkompagnement, så gå også efter en sanger som synger med det akkompagnement, du forestiller dig.

2 Sangvalg

De fleste brudepar, vælger en til tre sange som enten har en særlig betydning for dem eller som har en tekst, der beskriver følelserne, de har for hinanden. Vores sangere bliver ofte booket som en overraskelse fra den ene kommende ægtefælle til den anden og her virker det virkelig godt, hvis sangen har en helt unik mening for brudeparret. Vi har lavet en top 10 liste herunder med de meste populære danske og engelske sange til bryllup, som du kan finde inspiration i. Gå efter at vælge en til tre sange, som har en særlig betydning for dig og din forlovede eller som beskriver de følelser I har omkring jeres ægteskab og liv sammen. Vores sangere tager gerne imod sangønsker, hvis du allerede har nogle bestemte sange i tankerne. 

3 Setup

Vielsen foregår oftest i kirken og her kan vores sangere både bookes a capella eller med klaver- eller guitarakkompagnement. For det meste synger vores sangere akustisk i kirken, dvs. uden forstærkning ved hjælp af mikrofon, da kirkerummet ofte har en smuk og stor rumklang som passer perfekt til akustisk sang. Skal vielsen foregå et andet sted, fx. udenfor i en have, medbringer sangeren mikrofon og en forstærker samt evt. klaver eller guitar. Det fungerer rigtig godt udendørs, hvor lyden nemmere kan forsvinde i vinden og rislen i bladene. Vælg derfor et setup ud fra om I ønsker a capella-sang eller sang med akkompagnement, samt ud fra hvor vielsen skal foregå henne.

Top 10 danske sange til bryllup

 1. Du er - News
 2. Lyse Nætter - Alberte Winding
 3. Hurtige Hænder - Minds of 99
 4. Hjem - Sanne Salomonsen
 5. Uden Forsvar - Marie Key
 6. For Evigt - Volbeat
 7. Aldrig undvære dig - Danser med Drenge
 8. Verden er i farver - Lis Sørensen
 9. Under stjernerne på himlen - Tommy Seebach
 10. Så tag mit hjerte - Tove Ditlevsen

Top 10 engelske sange til bryllup

 1. All of me - John Legend
 2. You Raise me up - Josh Groban
 3. Hallelujah - Leonard Cohen
 4. Perfect - Ed Sheeran / Beyoncé
 5. Everything I do, I do it for you - Bryan Adams
 6. Fix you - Coldplay
 7. Can’t help falling in love - Elvis Presley
 8. Thinking out loud - Ed Sheeran
 9. From this moment - Shania Twain
 10. Your Song - Elton John

Få hjælp til at booke bryllupsmusik

Vores bookere har mange års erfaring med at arrangere den bedste bryllupsmusik og de sidder vores klar til at vejlede om alt fra valg af sanger, inspiration til sangvalg samt hvilket setup, der passer til netop jeres vielse. Tag kontakt til os her.

Sanger under middagen

Ønsker du også at booke en sanger senere til festen? Så tag et kig i vores artistkatalog her for at finde en sanger, der kan akkompagnere sig selv på guitar eller klaver. Det kan give en rigtig god stemning med en solomusiker under receptionen eller imens I spiser bryllupsmiddag. 

Hvad koster en sanger til bryllup?

Prisen varierer alt efter tidspunkt, varighed og sted. Kontakt os her for at få et uforpligtende tilbud. Er du i tvivl om hvad der passer bedst til jeres kommende bryllup? Så hjælper vi gerne med at matche den helt rigtige sanger til jeres store dag. Kontakt os for et uforpligtende og gratis tilbud eller se vores artistkatalog for inspiration.