Book sanger til begravelse/bisættelse

Til begravelse kan det være rigtig smukt med en sidste sang, sunget af en sanger i kirken inden kisten bæres ud, når urnen sættes i jorden eller som en del af en anden alternativ ceremoni. Det kan være meget rørende og stærkt at have en sanger eller sangerinde til at synge acapella eller med klaver i kirken efter præstens tale.

Hvilke sange passer til begravelse?

Måske havde afdøde en yndlingssang som de ønskede sunget? Eller måske har I pårørende et bestemt ønske til en sang som minder jer om personen, I har mistet? Vores sangere har sunget mange forskellige sange og herunder har vi samlet nogle af de bedste sange til begravelse eller bisættelse.

Top 10 sange til begravelse/bisættelse

  1. Om lidt - Kim Larsen
  2. Forårsdag - Anne Linnet
  3. Her er så stille nu - Lis Sørensen
  4. Anemonesangen - Sebastian
  5. Pianomand - Kim Larsen
  6. Tears in heaven - Eric Clapton
  7. Fields of gold - Sting
  8. Somewhere over the rainbow - Judy Garland
  9. Når jeg bliver gammel - Gnags
  10. My Way - Frank Sinatra

Hvordan vælger jeg den rigtige sanger til begravelse?

Vi har et bredt udvalg af sangere hvor fællesnævneren er professionalisme og erfaring. Alle vores sangere tager imod sang-ønsker og de har alle erfaring med at synge til begravelser. Så det korte svar er, at du kan faktisk ikke vælge forkert. Gå efter en stemme som rører dig og tænk over, om du ønsker sangeren skal synge acapella, med klaver – eller guitar-akkompagnement. Vores sangere har lidt forskellige kompetencer i forhold til akkompagnement, så vælg en sanger som synger i det setup, du forestiller dig. Vi står også gerne til rådighed med anbefaling til en bestemt sanger baseret på dine ønsker til sange og hvor henne i landet bisættelsen skal foregå.  Kontakt os her!

Hvad koster en sanger til begravelse?

Prisen varierer alt efter tidspunkt, varighed og sted. Kontakt os her for at få et uforpligtende tilbud. Er du i tvivl om hvad der passer bedst til dit event? Så hjælper vi gerne med at matche den helt rigtige sanger til jeres barnedåb. Kontakt os for et uforpligtende og gratis tilbud eller se vores artistkatalog for inspiration.