Book sanger til barnedåb/navngivning

Ønsker I nogle bestemte sange til barnedåben eller navngivningsfesten som måske ikke passer som fællessange? Så kan det være en perfekt løsning at booke en sanger til at komme og synge! Som oftest passer dette rigtig godt ind i kirken lige efter barnet er blevet døbt eller efter et andet navneritual – også hvis dette foregår udenfor. Vores mange sangere bliver oftest booket til at levere et personligt indslag udenfor det traditionelle salme-repertoire, men også bookes til at synge for på salmer og sange. Måske spillede I tit en sang for jeres barn, mens den lille lå og ventede i mors mave? Måske har haft en fælles musikalsk oplevelse, som I synes kendetegner jeres familie eller kærligheden til jeres barn? Vi tager gerne imod specielle ønsker og vores lille administration sidder klar til at hjælpe dig med at finde både den bedste sang og sanger til jeres kommende barnedåb eller navngivningsfest. Herunder har vi samlet nogle af de mest populære salmer sange til barnedåb og navngivning:

Top 10 salmer til barnedåb

 1. Se Nu Stiger Solen
 2. Nu Titte Til Hinanden
 3. I Østen Stiger Solen Op
 4. Sov Sødt Barnlille
 5. Du, Som Har Tændt Millioner Af Stjerner
 6. Op al den ting
 7. Tak Gud For Denne Lyse Morgen
 8. Vor Herre tar de små i favn
 9. Herren Strækker Ud Sin Arm/Små Vil Han Velsigne
 10. Alle Mine Kilder

Top 10 sange til barnedåb

 1. Elefantens Vuggevise
 2. Solen Er Så Rød, Mor
 3. Buster - Nanna Lüders
 4. Mariehønen Evigglad
 5. En Verden Af Liv (Fra Løvernes Konge)
 6. Verden Er i Farver
 7. Make You Feel My Love - Bob Dylan
 8. What a Wonderful World - Louis Armstrong
 9. Isn't She Lovely - Stevie Wonder
 10. At Last - Etta James

Hvordan vælger jeg den rigtige sanger til barnedåb?

Vi har et bredt udvalg af sangere hvor fællesnævneren er professionalisme og erfaring. Alle vores sangere tager imod sang-ønsker og de har alle erfaring med at synge til alt fra vielser til barnedåb. Så det korte svar er, at du kan faktisk ikke vælge forkert. Gå efter en stemme som rører dig og tænk over om du ønsker sangeren skal synge acapella, med klaver – eller guitar-akkompagnement. Vores sangere har lidt forskellige kompetencer i forhold til akkompagnement, så vælg en sanger som synger i det setup, du forestiller dig. Vi står også gerne til rådighed med anbefaling til en bestemt sanger baseret på dine ønsker til sange og hvor henne i landet barnedåben/navngivningsfesten skal foregå. Kontakt os her!

Hvad koster en sanger til barnedåb?

Prisen varierer alt efter tidspunkt, varighed og sted. Kontakt os her for at få et uforpligtende tilbud. Er du i tvivl om hvad der passer bedst til dit event? Så hjælper vi gerne med at matche den helt rigtige sanger til jeres barnedåb. Kontakt os for et uforpligtende og gratis tilbud eller se vores artistkatalog for inspiration.