“Det var så fin en dag, og ligesom vi havde ønsket. Frederikke sang helt vidunderligt, alle var meget berørte og syntes, det var en smuk og intim afsked. Så vi er meget tilfredse og vil helt sikkert benytte os af jer igen – forhåbentligt til en lidt mere munter begivenhed”

Sofie, december 2021 

“Fineste dygtige, Nanna B! Alle var på røven over hvor dygtig, hun er! Der var familie fra konservatoriet og et vennepar fra en musikskole, som vil have hende som underviser. TAK! Tak tak! Kunne ikke ønske mig bedre! Vi er så glade!!!”

– Nadia, december 2021 

“Helt igennem gennemført. Gæsterne til vores bryllup var meget imponeret over de musiske indslag lige fra kirken til middagen, hvor sangerinden spillede og havde en guitarist med. Hun tilpassede det hele efter vores ønsker og lærte de sange hun ikke tidligere havde spillet.”

–  Lars, juni 2021 

“Det var en kæmpe stor fornøjelse med sang til vores bryllup. Under vielsen i kirken gav sangerinden os alle gåsehud med 2 smukke sange… Sikke en stemme! Efterfølgende satte hun og band gang i festen med musik, der fyldte dansegulvet hele natten. Vi kan meget varmt anbefale Sangerkollektivet.”

–  Brud, august 2020 

“Sangerkollektivet og sangerinden vi bookede har hele vejen igennem været fantastisk at have med at gøre! Og så synger hun fantastisk flot! Hele selskabet har kun givet rosende ord! Den bedste anbefaling herfra!”

–  Katrine, september 2020 

Overvejer du at booke en sanger til dit næste event? Tag et kig i vores artistkatalog her og eller lav en uforpligtende forespørgsel her, så vender vi tilbage senest næste hverdag med et uforpligtende tilbud til dig.